Виртуална реалност за бизнеса

Представяме Ви, част от проектите ни с виртуална реалност за бизнеса. Ще се радваме да помогнем за реализацията на всякакъв проект, свързан с виртуална реалност.

Виртуален шоурум

Виртуална реалност за бизнеса се вписва перфектно за визуализация на проект. Ще създадем шоурум във виртуална реалност на Вашите артикули, помещения, сгради, машини. Ще можете спокойно да представяте по уникален начин артикулите Ви на конференции, презентации и различни корпоративни събития. Имаме възможност да сканираме Вашите продукти, сграда, помещения и да ги визуализираме във виртуална реалност. Можем да създадем дигитални обекти по спецификация, както и да импортираме създадени такива, за да ги визуализираме във виртуална реалност.

Виртуален офис

Можете да заявите изграждане на дигитален офис, в който Ваш служител ще може да осъществи връзка с Вашите клиенти. Служителят ще може да манипулира обекти и да променя виртуалната среда като представя графики, снимки, видеа и интерактивни елементи на изключително достъпен език с примери в реално време. Клиентите ще могат да посетят дигиталния офис чрез компютър, телефон или таблет.

We love virtual reality!

Виртуална реалност за бизнеса е презивикателство. Участвахме в проекти за създаване на виртуални офиси, сканиране на обекти и импортиране във виртуална реалност, визуализация на строителни проекти, live streaming на виртуално съдържание през 5G. Ние обичаме предизвикателствата и ще се радваме да помогнем за реализацията на Вашия проект свързан с виртуална реалност!

Пишете ни