Севт III

ДВОЕН КЛИК ЩЕ ОТВОРИ СЦЕНАТА НА ЦЯЛ ЕКРАН

Дигитална реконструкция на историята във виртуална реалност.

Дигитална реконструкция на артефакти

Ние създаваме цифрово идентично копие на артефакта или реконструираме артефактите в техния „чисто нов“ вид както са били в миналото. Така наречените дигитални близнаци, изглеждат живи и реалистични, създадени специално за VR.

Дигитална реконструкция на дворци, зали и исторически обекти.

Въз основа на археологически, исторически данни и консултации ние пресъздаваме средата във VR. Интериорът и екстериорът на сградите оживяват в детайли във VR.

Първи принципи на дизайна във VR.

Нашият опит през годините от VR „арени“ за крайни потребители, както и разработването на VR приложения и създаване на VR преживявания ни помага да разберем по-добре как да направим изживяване – потапящо, управляемо и рентабилно, но най-важното как да го направим толкова добре, че потребителите да останат впечатлени.

Балансиран подход и персонализирани VR изживявания.

Въз основа на целта на проекта, средата, в която ще работи, наличността на исторически данни създаваме концепция. Концепцията може да използва различни технологии в изпълнението. От 360-градусови кадри до дигитално реконструирани среди и генериране в реално време. След консултация с нашия екип, ние ще анализираме информацията, за да предложим потапящо, управляемо и рентабилно решение.

Свържете се с нас!

Бихме искали да чуем вашите идеи